Amanida de pluja d’arrels

Us presentem una amanida d’hivern, molt acolorida i plena de vitamines, calci i minerals. A casa ha agradat molt, almenys aquesta vegada els petits l’han provada!

Ingredients: 1/2 enciam varietat llengua de bou, 1 remolatxa, 1 pastanaga, 1 nap blanc rodó.

Poseu en una safata rodona les fulles d’enciam varietat llengua de bou a trossets, ratlleu la pastanaga, la remolatxa i el nap rodó. Escampeu la pastanaga per sobre l’enciam, seguidament feu el mateix amb la remolatxa i desprès amb el nap, fins que quedi una muntanya de colors. I ja està apunt per servir!

Esperem que vagi de gust!

Horta d’Òrrius

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s