CONTACTA’NS

Contactan’s: 617423288 ( Xavi)  hortaorrius@gmail.com

 

Can Femades

Masia Can Femades

 

Ens trobareu a la masia Can Femades, d’Òrrius.  Can Femades és la casa pairal d’una finca de 50 hectàrees, bàsicament forestals. La casa pairal, datada del segle XIII, està situada a la falda d’un contrafort, molt a prop del centre del poble, des d’on es pot veure bona part de la vall.

Per arribar-hi a peu, des de la plaça de Cal Truch (centre poble), cal que volteu l’església i travesseu el pont que hi trobareu. Preneu el carrer cap a l’esquerra i, seguint el seu curs, arribareu als peus del camí de Can Femades, havent caminat uns cinc minuts.

Per arribar-hi amb vehicle, preneu la carretera (color verd). A l’alçada de la riera, seguireu la senyalització Can Femades. Horticultura ecològica, en la mateixa direcció del Centre Eqüestre d’Òrrius, per un camí asfaltat que ressegueix la riera. A l’alçada de Can Badorichs, el carrer gira a la dreta, tot pujant fins al camí de Can Femades.

Mapa d'accés a Can Femades. Horticultura ecològica

La finca forestal, està gestionada mitjançant un Pla Tècnic de Gestió i Millores Forestals, on es caracteritzen els boscos i es planifiquen les diverses actuacions que s’hi duran a terme, tenint en compte criteris tècnics silvícoles d’equilibri i sostenibilitat.