Estofat de bleda i moniato al curri

La bleda és una d’aquelles verdures difícils de menjar, sobretot per als més menuts. A casa hem aconseguit trobar la recepta màgica!

bleda amb moniata al curri

Estofat de bleda i moniato al curri 

Ingredients:

  • 4 grans d’all
  • 1 manat de bledes
  • 1 moniato gran
  • 2 patates grans
  • oli
  • sal

Poseu en una cassola els alls tallats ben fins amb l’oli calent, quan estiguin rossos afegiu la bleda talladeta ben fina, els moniatos i la patata a daus (tot cru). Saleu al gust i tapeu, aneu remenant. Les verdures s’aniran coent amb la mateixa aigua que deixa anar la bleda.

Quan gairebé estigui al punt afegiu-hi curri al gust. Tanqueu el foc i deixeu reposar 10 minuts!

Bon profit i Gaudiu de l’horta d’Òrrius!

Captura

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s