Melmelada de carbassa

La Montse Miró de Torà ens ha donat aquesta recepta, melmelada de carbassa amb un toc de taronja…boníssima!

Ingredients: 1kg carbassa, 2 taronges, 3dl d’aigua i 1/2 kg de sucre

Talleu la carbassa a daus, barregeu-la amb el sucre i deixeu-ho reposar 24 hores. Seguidament talleu la taronja a rodanxes i cobriu-la d’aigua, també deixeu-ho reposar 24 hores.

Passat el temps barregeu tots els ingredients i poseu-los a la cassola, a foc lent. Aneu remenant de tant en tant i quan comenci a bullir tapeu durant 1/2 hora i desprès manteniu-ho 1/2 hora més destapat.

Passeu-ho per la trituradora, poseu la melmelada en pots de vidre i feu el bany maria uns 5 0 10 minuts. Deixeu els pots dins l’aigua fins que es refredi.

I ja la tindreu a punt! combina molt bé amb una torrada i un bon formatge de cabra.

Salut i Bon profit!

Horta d’Òrrius

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s