Nap blanc arrebossat

Us presentem una recepta per fer amb nap, ben senzilla i molt bona: De  la mateixa manera que  a l’estiu fem carabassó arrebossat, a la tardor us animem a provar el nap arrebossat!

Ingredients:

  • Un manat de naps
  • Farina
  • Aigua
  • Sal
  • Oli

Feu una pasta amb la farina i l’aigua, ha de ser prou densa per a que no es separi de les làmines de nap.

Talleu els naps a làmines i saleu-los.

a continuació arrebosseu els naps, poseu-los a fregir en una paella amb una mica d’oli, fins que quedin ben cruixents.

I…. a taula! Bon profit i gaudiu de l’Horta d’Òrrius!

Captura

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s